torsdag 28 november 2013

Bli medlem i Djurens Rätt - få Glass åt alla! gratis!

För några månader sedan släppte ju jag och fyra andra skribenter boken Glass åt alla! som ges ut av Djurens Rätt. Om du inte redan har skaffat boken har du nu möjlighet att få den alldeles gratis! Om du blir medlem i Djurens Rätt (om du inte redan är det) eller ger bort ett medlemskap till någon annan får du nämligen Glass åt alla! i present!

Ni har säkert hört de senaste dagarnas nyhet om angorakaniner vars päls slits loss, helt utan bedövning, och sedan används i klädesplagg som säljs bland annat i Sverige. Detta är bara ett av många exempel på hur djur plågas för att människor vill använda dem till kläder, mat eller annat, och tyvärr inte det minsta unikt. Djurens Rätt är Sveriges största organisation för att göra djurens röster hörda, och är helt beroende av medlemsavgifter för att bedriva sin verksamhet.
Jag fick själv ett medlemskap i Djurens Rätt i julklapp i slutet av 90-talet, när jag ännu inte hade någon större kännedom om djurindustrierna, och har varit medlem sedan dess. Det ledde till att jag fick betydligt större insikt i hur hemskt djur behandlas för människors nytta, och i förlängningen till att jag blev vegan. Det var definitivt en av de bästa julklappar jag har fått!

Sprid gärna detta i sociala media och på andra sätt så att fler bidrar till att hjälpa djuren, och samtidigt får möjlighet att göra fantastisk glass!

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag fick ett Libster award, jag vill ge det till dig med (amerikansk blogg grej som cirkulerar, kul grej ju!). Hoppas du kan vara med!
    http://elegantlyvegan.com/i-got-a-liebster-award-for-2013-here-is-my-answers/

    SvaraRadera
  2. Stolt medlem! Härligt att höra att det var en ögonöppnare!

    SvaraRadera

Dela med dig på Facebook

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin