onsdag 8 februari 2012

Intressekoll: Bloggarträff på Vegoforum

Lördagen 25/2 hålls Vegoforum på ABF-huset här i Stockholm. Det är en gratis tillställning där programmet omfattar föreläsningar, filmvisningar mm.
Jag läser massvis med svenska vegobloggar och tycker att det vore trevligt att träffa personerna bakom bloggarna. Eftersom  jag förmodar att många av er kommer besöka Vegoforum tänker jag att det kan vara ett utmärkt tillfälle både för oss stockholmare men också för utsocknes bloggande besökare att träffas, fika och prata en timme eller flera. Det finns förhoppningsvis någonstans i huset vi kan hålla till under dagen utan att vara i vägen.. ;)

Vilka av er bloggare kommer vara där? Blir vi ett gäng är det nog enklast att lägga upp ett facebook-event så att vi får ungefärlig koll på hur många vi blir.

7 kommentarer:

 1. Jag kommer att vara där! :)

  SvaraRadera
 2. Vi kommer vara där och representera Gröna Kassen men gärna en fika/träff på lördagen (söndag är vår stora leveransdag). Vi måste komma igång mer med våran blogg.
  Hubbe hubbe@gronakassen.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det jag tänker mig är att träffas på forumet nån gång under dagens lopp, exakt när beror förstås på både när deltagarna kommer vara där och hur tidsschemat för programmet ser ut. Men om ni hinner komma loss från ert bord är ni förstås välkomna att vara med!

   Radera

Dela med dig på Facebook

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin