Vegologi
tisdag 7 maj 2019

Pasta med gräddstuvad spetskål och gul morot

›
Jaha, det var ju ett bra tag sedan jag skrev här senast, men jag har inte övergett bloggen. I dag improviserade jag en lunch som blev så ...
tisdag 22 maj 2018

Potatissallad med skärbönor och senapdressing

›
Något som jag äter väldigt ofta, i synnerhet när det är varmt väder, är potatissallad. Allra oftast improviserar jag utifrån vilka råvar...
söndag 1 april 2018

Vegologi fyller 10 år!! Pasta, ärtkräm med ramslök, ugnsbakad tofu, rostad morotssallad med sesam och citron

›
I dag är en speciell dag, för Vegologi fyller 10 år! En gång i tiden startade jag bloggen eftersom jag börjat bli mer kreativ i köket ...
tisdag 23 januari 2018

Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och päron

›
Vad göra när jag har fyra kilo morötter? Nåt där jag kan använda många av dem, förstås, och soppa är ett givet val. Den här får smak av ...
fredag 10 november 2017

Vegologi på Sthlm food & wine 2017

›
 Just nu pågår Nordens största matmässa, Sthlm food & wine , på Stockholmsmässan i Älvsjö, och jag kommer vara en liten del av den! I mo...
onsdag 1 november 2017

Rucolapesto med korianderfrön

›
I dag, 1 november, är det internationella vegandagen, så det är ett utmärkt tillfälle att äntligen bjuda på ett nytt recept! Jag har g...
måndag 2 oktober 2017

Nu nylanserar vi Vegokommissionen!

›
I början av året startade jag tillsammans med tre andra matskribenter sajten Vegokommissionen, där vi recenserar det veganska utbudet på res...
tisdag 30 maj 2017

Pastasallad med marinerad tofu och morotsblast

›
Ni som följt Vegologi tidigare år vet att jag mer än gärna äter många sorters gröna blad, och inte minst sådana som anses som ogräs, som...
onsdag 22 mars 2017

Potatis- och zucchinibiffar med tofu och citron samt ärt-yoghurtsås

›
Jag har kilovis med potatis, tofu och zucchini hemma för tillfället, så vad göra? Biffar, såklart! De här frasiga små sakerna får en väldig...
torsdag 9 mars 2017

Friterad tofu med kryddig jordnötssås, grönsaker och nudlar

›
Detta har blivit en rätt som jag lagat åtskilliga gånger den senaste tiden. Ibland använder jag färdigköpt friterad tofu, och har du inte d...
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Rasmus
Stockholm, Sweden
Vegomatkonsult, glassboksförfattare, grönkålsguru, passionerad matnörd, skribent, musiker. mailadress: vegologi (@) gmail (.) com
Visa hela min profil

statcounter

Använder Blogger.