tag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post5877456903958163679..comments2023-10-12T22:08:06.615+02:00Comments on Vegologi: Chocolate chip cookies 1: havtornRasmushttp://www.blogger.com/profile/13580007902359801131noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post-21662559891150665332010-02-25T15:22:10.323+01:002010-02-25T15:22:10.323+01:00Det hade jag inte sett, tack för tipset!
Ja, det ö...Det hade jag inte sett, tack för tipset!<br />Ja, det öppnar ju absolut större möjligheter till nya rätter när tillgången är så bra.<br /><br />Till just de här kakorna är det nog dock bättre med torkade bär än frysta, just eftersom kakorna ska vara ganska torra och bären smulade.Rasmushttps://www.blogger.com/profile/13580007902359801131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post-18848608343004768572010-02-24T17:20:08.015+01:002010-02-24T17:20:08.015+01:00Har du sett att man kan hitta kravmärkta havtorn i...Har du sett att man kan hitta kravmärkta havtorn i vanliga livsmedelsbutiker? Utbudet av frysta bär har på senare tid utökats med röda vinbär, svarta vinbär och havtorn från polarica till resonabla priser. Fantastiskt! Det öppnar för helt nya rätter när tillgången är obegränsad istället för (som förut för mig) en liten ask per säsong från mormors landställe eller utflykten till en vindpinad kust för att själv plocka havtorn. De frysta havtornen är uppenbart odlade (mycket större än de man plockar i naturen), men likväl användbara i såser och annat.hakkonoreply@blogger.com