tag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post464453153893126739..comments2023-10-12T22:08:06.615+02:00Comments on Vegologi: Färskpotatis- och nektarinsallad med paprika och gröna bönorRasmushttp://www.blogger.com/profile/13580007902359801131noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post-5954924771277577262011-06-14T22:57:01.241+02:002011-06-14T22:57:01.241+02:00Ja nu är den bästa tiden för goda sallader! Skulle...Ja nu är den bästa tiden för goda sallader! Skulle kunna äta nektariner och persikor mest hela dagarna nu. Och det bästa är också att både potatisen och bönorna går att äta kalla (efter de är kokta) och funkar bra att ta med i matlådor om man ska ut på vift. <br /><br />Hoppas det går bra med din stora odling. Gissar att det mer eller mindre är ett heltidsjobb att hålla ordning där nu när det växer så att det knakar.Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.com