tag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post1633013952930670016..comments2023-10-12T22:08:06.615+02:00Comments on Vegologi: Bönpastej med apelsin och maskrosRasmushttp://www.blogger.com/profile/13580007902359801131noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post-31675492460720267962009-05-13T13:46:00.000+02:002009-05-13T13:46:00.000+02:00Hittills har jag plockat dem precis utanför min lä...Hittills har jag plockat dem precis utanför min lägenhet men nu finns det inte så många små blad kvar där så jag får söka mig lite längre bort.Rasmushttps://www.blogger.com/profile/13580007902359801131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post-79587149335183457502009-05-11T19:27:00.000+02:002009-05-11T19:27:00.000+02:00Vart plockar du alla maskrosbladen?
Kommit på någ...Vart plockar du alla maskrosbladen? <br />Kommit på något gott till den 23 maj ännu? Kram, mammaMammanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post-2627474099423764772009-05-11T11:20:00.000+02:002009-05-11T11:20:00.000+02:00Små blad är inte beska och går utmärkt att använda...Små blad är inte beska och går utmärkt att använda råa. Större blad kan exempelvis ångkokas eller sauteras för att smaka mildare, som jag gjort i ett flertal rätter den senaste veckan. Kika på de recepten för mer tips!Rasmushttps://www.blogger.com/profile/13580007902359801131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4884966851918122538.post-74148691389061035542009-05-11T10:26:00.000+02:002009-05-11T10:26:00.000+02:00Ojojoj, va coolt! Jag har aldrig tänkt på att anvä...Ojojoj, va coolt! Jag har aldrig tänkt på att använda maskros i mat! Blir det inte väldigt beskt?Kjell Håfténhttps://www.blogger.com/profile/09141127840402385437noreply@blogger.com